maanantai 21. syyskuuta 2015

Jude Watsonin tähdellinen Star Wars Jedioppilas Kruununmerkki

Valitsin kyseisen kirjan, koska siinä oli sopivasti tekstiä ja olen ennenkin lukenut star wars kirjasarjan kirjoja. Kirja kertoo Obi-Wan Kenobin ja Qui-Gon Jinnin seikkailuista Gala-planeetalla, jonka kuningatar on kuolemaisillaan. Gala-planeetan kuningattarella on poika, joka juonittelee hänen selänkänsä takana saadakseen vallan itselleen. Vain kruununmerkin haltija voi pelastaa Gala-planmeetan ja jedit auttavat etsimään hänet. Kirja oli minusta helppolukuinen ja sen lukemisessa ei mennyt kovinkaan kauan. Tämä siksi koska aihe oli kiinnostava. Pidin kirjasta ja luen varmaankin seuraavatkin osat.

Kirja sijoittuu tulevaisuuteen, eikä kirjan maailma muistuta melkein ollenkaan nykymaailmaa. Kirjassa tiede on hyvin kehittynyttä. On valomiekkoja, Robotteja ja Laser-aseita sunmuita ihmeellisyyksiä. Kirjassa on paljon kaikenmailman olioita. Jotkut niistä ovat älykkäiyä joktut tyhmiä ja humoristisia ja jotkut on vain luotu sotimiseen. Oliot muisttuttavat lähinnä ihmisen ja eläinten sekotuksilta. Minun mielestäni kirja ei keskity niin paljoin tieteiseen osuuteen vaan enemmänkin tarinaan ja täten tuskin vaikuttaisi kenenkään käsitykseen tieteistä. Teoksessa ei hirveästi ole huumoria vaan kirja keskittyy olennaiseen eli tarinan kerrontaan. Tieteen ja tiedemiesten osuus ei ole erityisen suuri ja laitteita ei kuvata kovinkaan tarkasti, mutta kirjassa on silti paljon tieteellisiä keksintöjä kuten valomiekat ja avaruusalukset ynnämuut.




9 kommenttia:

  1. Olipas hyvä arvostelu :)! Innoittiko tämä kirja sinua lukemaan lisää näitä Star Wars -Scifikirjoja?

    VastaaPoista
  2. hieno teksti justus! kuvakin on oikein häikäisevän hieno! :-)

    VastaaPoista
  3. lyhyt ja ytimekäs arvostelu ! olisiko kannattanut tarkistaa tekstin kirjoitusvirheet ennen julkaisemista :D??

    VastaaPoista
  4. hyvä teksti, oikein supermahtava kuvakin kaiken lisäksi. Huomaa että käytit blogikirjoitukseen ja kirjan analysointiin paljon aikaa ja vaivaa :)

    VastaaPoista
  5. Lyhyt ja vähän nopeasti kirjoitettu kirjoitusvirheiden perusteella, mutta erittäin taidekkaasti otettu kuva komealla Qui-Con Jinillä ja aiheeseen sopivalla avaruuskuvalla kyllä laittaa tämän yhdeksi parhaista blogeista EUNE.

    VastaaPoista
  6. Erittäin kivaa luettavaa sinun star wars kirjan blogijuttu!:) voisin itsekin tutkia obi wanin seikkailuja kirjoista:)

    VastaaPoista
  7. Kiitos kaikille karvaisista kommenteista:)

    VastaaPoista
  8. Mahtava kuva kirjasta! Teksti olisi voinut olla vähän laajempi, mutta toisaalta siinä tuli olennaisimmat seikat ilmi. Mahtavaa, että tykkäsit kirjasta ja että se kannusti sinua myös jatko-osien pariin! :)

    VastaaPoista
  9. Hei,
    Anteeksi, mutta vain kertoakseni, että olemme paikkakunnan yhteiskunta ja tarjoamme rahalainoja kaikille vakaville ja rehellisille ihmisille liiketoiminnan laajentamiseksi tai ostokseksi. Korko on 3% vuodessa.
    Lisätietoja ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai whatsapp.

    Sähköposti: simondurochefort@gmail.com

    VastaaPoista